Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Szeged / Blog / Sajtóközlemény / Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb

Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb

Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb információk

Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb
 
Augusztus 23-án indul az egyik vezető technológiai gyártócég, az ASUS legújabb akciója, A Kód Küldetés, melyben a résztvevők testközelből megismerhetik az ASUS legtrendibb termékeit, miközben egy interaktív játékélmény részesei lehetnek. A kitelepülés országosan 4 nagyvárosban zajlik majd. Érdemes regisztrálni, mert minden játékos a helyszínen ajándékot kap, akik pedig sikerrel megfejtik a kódot az értékes fődíjakért is indulhatnak.
 
A napjainkban népszerű kiszabadulós játékok mintájára készült „A Kód Küldetés” interaktív játékban az ASUS új termékei segítségével teljesíthetik a feladatot a résztvevők.  A játékba 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat várnak, akiknek az erre a célra épült gömbsátorban kell egy titkos kódot megfejteniük. A Szegedre, Pécsre, Budapestre és Debrecenbe is ellátogató játék pontos helyszínét az ASUS Magyarország Facebook oldalán lévő játékban lehet kitalálni, ahol a játékosok megkaphatják a helyszínek pontos koordinátáját és időpontot foglalhatnak rá.
 
A Facebook applikációval nyerhető ASUS Vivo Tab Smarton kívül, a helyszíni kitelepülések során USB karpántokat, ASUS logóval ellátott ajándékokat és a fődíjat, egy ASUS Transformer Book-ot nyerhetnek a résztvevők.
 
Segítségképp annyi, hogy a promóció első helyszíne Szegeden lesz, ahol augusztus 23-án és 24-én lesz megtalálható az ASUS Szuperkabin. A további helyszínek az ASUS Magyarország Facebook oldalán kerülnek meghirdetésre a kampány kezdetekor.


A játékban részvevő eszközök:
 
A egyik legérdekesebb eszköz az ASUS Taichi, ami egy olyan vékony Ultrabook™, amelynek kétképernyős kialakítása a noteszgépek és a táblagépek legjobb jellemzőit egyesíti a felülmúlhatatlan mobil rugalmasság érdekében. Az ASUS Transformer Book egy nagyteljesítményű, különlegesen jól hordozható Windows 8-as eszköz, amely táblagép és noteszgép is egyben, a sokoldalú dokkolási megoldásnak köszönhetően. A most elérhető legfejlettebb Ultrabook™, az  ASUS Zenbook™ Touch, mely kiemelkedő teljesítménye mellé lenyűgöző szálcsiszolt felületképzés és Full HD felbontású többujjas érintőképernyő társul. A negyedik számítógép amit a játékosok megismernek, az ASUS VivoBook, ami egy remek képességű általános noteszgép azoknak az átlagos felhasználóknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a Windows 8-ból. A legvégső és a legizgalmasabb termék, a PadFone 2 ami, egy teljes funkcionalitású, 4,7 hüvelykes, iparágvezető specifikációjú Android™ okostelefon, amely az egyedi PadFone 2 Stationbe dokkolva egy könnyű, mégis teljes funkcionalitású 10,1 hüvelykes táblagéppé változik


A sajtóanyagért köszönet az ASUS Magyarország csapatának!


Fizetett hirdetés

Még több Blog Szegeden

Szegedi Papucs Napja 2020
Sebestyén Márta a Szegedi papucs első jószolgálati nagykövete

A szegedi papucs egyike azon kulturális értékeinknek, amit nemcsak szoros pátriájában, hanem sz...

Makói Termál- és Gyógyfürdő - Az élmény nincs olyan messze, mint Makó Jeruzsálemtől

Valószínű, még bennünk, magyarokban sem mindig tudatosul, hogy Magyarország „termálvíz" nagyha...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Feb 29

Budapest Boat Show
A Budapest Boat Show Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi......
Budapest

Feb 29

UTAZÁS kiállítás 2020
Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje az Utazás kiállítás 2020. február 27. ......
Budapest

Feb 29

Konyhakiállítás 2020
Szeress bele az új konyhádba! A Konyhakiállításon lenyűgöző újdonságok, csodás búto......
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Szeged

    

Partnereink
Facebook