Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Aranyeső Szegeden

Aranyeső Szegeden képek

  •  - Aranyeső Szegeden
  •  - Aranyeső Szegeden

Aranyeső Szegeden információk

Aranyérmes eredmények a vízen és a vízparton

Jelesre vizsgáztak a Telekom által kiépített komplex távközlési szolgáltatások a nemrég véget ért szegedi kajak-kenu világbajnokságon: a szervezőbizottság és az újságírók egyöntetű véleménye szerint a professzionális műszaki háttér hozzájárult a vébé sikeréhez.

„Rendkívül büszkék vagyunk a világbajnokságon kiemelkedő teljesítményt elérő magyar sportolókra – mondta Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese. „Külön öröm, hogy a Telekom telekommunikációs szolgáltatásai és technikai eszközei – a hazai és a nemzetközi sajtó visszajelzései valamint a szervező bizottság értékelése szerint is – jelesre vizsgáztak.”

A vállalat által kiépített üvegszálas technológia kibővített kapacitásának valamint a kivitelezésben és működtetésben részt vevő több mint 60 szakember öt hónapos munkájának köszönhetően az informatikai rendszerek hibátlanul kiszolgálták a versenynapokon felmerült vezetékes valamint mobil hang és internet-szolgáltatásokkal kapcsolatos igényeket.
„Ezúton is szeretném megköszönni a Telekom vébé teljes ideje alatt nyújtott támogatását, amely rendkívül magas szintű informatikai hátteret biztosított a sportolók, a csapattagok, a helyszínen jelenlévő újságírók, a szervezők és a szurkolók számára. A vállalat munkatársai már a kivitelezési munkák során is bizonyították szakértelmüket, amelyben a versenyek alatt sem kellett csalódnunk. Mindez tovább erősíti a Telekom és a szövetségünk közötti évek óta fennálló szoros együttműködésünket” – mondta Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-kenu Szövetség főtitkára, a világbajnokság szervező bizottságának elnöke.

A Telekom munkatársai esetleges extrém hálózati igényre is felkészülve egy kisváros hálózati forgalmát ellátni képes berendezéseket építettek ki a maty-éri sportkomplexumban, amely kapacitásnak – az intenzív számítógép és telefonhasználat ellenére – körülbelül 35 százalékát használta ki a helyszínen jelenlévő összesen több mint 40 ezer néző, 1000 versenyző és 420 médiamunkatárs. Világbajnokság öt napján a jelenlévők mintegy 400 ezer sms-t és mms-t küldtek el, az internetes letöltések száma több mint 6,2 millió volt, a bejövő és kimenő internetforgalom meghaladta az 1800 GB-ot, az összes vezetékes hálózaton indított telefonhívás ideje pedig 330 óránál is több volt. Nagy népszerűségnek örvendett a helyszínre gördülő, nagy sávszélességű internetes összeköttetést biztosító T-Home-kamion, amelynek szolgáltatásait naponta átlagosan körülbelül 100 sportoló és sportvezető használta.

A sajtóközlenényért köszönet illeti a Magyar Telekom NyRt. csapatát.Fizetett hirdetés

Még több Blog Szegeden

Makói Termál- és Gyógyfürdő - Az élmény nincs olyan messze, mint Makó Jeruzsálemtől

Valószínű, még bennünk, magyarokban sem mindig tudatosul, hogy Magyarország „termálvíz" nagyha...

Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb

Augusztus 23-án indul az egyik vezető technológiai gyártócég, az ASUS legújabb akciója, A Kód K...

Vélemények, hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned, ha nem vagy még regisztrált felhasználónk kattints ide

Blog

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés


Fizetett hirdetés

Jan 18

Tréning Stúdió Kft.
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tréning Stúdió olyan színvonalas, a munkaer
Székesfehérvár

Jan 18

Jászberényi kultúrális programok
A Jászkerület Nonprofit Kft. nyitott, minden korosztály számára kultúrát, ismeretet köz......
Hatvan

Jan 18

A swing királyai – Louis Armstrong és Louis Prima dalai
A műfaj aranykorát mások mellett e két trombita- és előadóművész neve fémjelzi igazán. Szerzemé...
Budapest

Fizetett hirdetés

MegosztomBlog kereső Szeged

    

Partnereink
Facebook